Skriv ut

Skapa PDF

Torshamnsgatan 30 B

kista

Lokal med ytor för både kontor, produktion och lager.

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

1 587 m²

Karta

Information

Beskrivning

Denna lokal passar utmärkt för företaget i behov av anpassningsbara ytor för kontor, lager och produktion. En större yta som lämpar sig bra för produktion/lager finns i lokalens mitt och har ett härligt ljusinsläpp från flertalet takkupolfönster. Lokalen har två entréer varav en ligger i markplan där besökare/kunder smidigt kan tas emot.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 587

Omgivning

Omgivning/natur

Kista är ett expansivt område i ständig utveckling där många företag har valt att etablera sig. Läget för ett företag i Kista är optimalt då kommunikationerna är goda och serviceutbudet är stort. Kistamässan och Scandic Victoria Tower bidrar till att det är mycket folk i rörelse och att många internationella bolag finns i området.

Närservice

Kring Arne Beurlings torg finns bland annat flertalet restauranger, blombutik, cafè, kemtvätt och My Way-butik. Här ligger även Victoria Tower med sina exklusiva hotellrum, restaurang, kontor, konferensmöjligheter samt skybar. Till Kista Galleria, som förser området med all tänkbar service fram till kl 21, är det ca 10 minuters gångväg. Här finns förutom butiker och restauranger ett stort serviceutbud med post, bank, mataffär, apotek, systembolag och biograf.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Kista är goda. Man tar sig lätt till både Tunnelbana och Pendeltåget (Helenelund), därtill går även bussar i närhet till fastigheten. För den bilburne är vägförbindelserna utmärkta både i norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4:an och E18.

Dokument

Sökhjälp