Skriv ut

Skapa PDF

Drakegatan 1, Gårda

göteborg

Gårda är ett utvecklingsområde inom blandstaden och Centrala Gårda är ett mycket bra läge, knytpunkt för infartsleder i Göteborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 531 m²
Karta

Information

Beskrivning

Gårda är ett utvecklingsområde inom blandstaden och Centrala Gårda är ett mycket bra läge, knytpunkt för infartsleder i Göteborg. Fastigheten ligger med direkt utsikt över Nya Ullevi. Här har du närhet till storstadens puls men slipper köra in, utan kan lätt ta en promenad eller använda dig av Göteborgs hyrcyklar Styr och ställ. Goda parkeringsmöjligheter finns för anställda och besökare och du har endast 15 minuter till Landvetter flygplats med bil. Lokalen är i ett plan och med kontorsrum i moderna och ljus färgsättning.I fastgheten finns goda servicefunktioner såsom konferens, restaurang och gym. Gångavstånd till restauranger, matbutiker, caféer, apotek i Gårda och Fokushuset. I källarplan finns garageplatser att hyra.

Planlösning

Utförande

Byggår

1886

Renoveringsår

1992

Våningsplan

1

Antal rum

29, anpassningsbart

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 531

Omgivning

Omgivning/natur

Gårda är ett utvecklingsområde inom blandstaden och Centrala Gårda är ett mycket bra läge, knytpunkt för infartsleder i Göteborg. Fastigheten ligger med direkt utsikt över Nya Ullevi. Här har du närhet till storstadens puls men slipper köra in, utan kan lätt ta en promenad eller använda dig av Göteborgs hyrcyklar Styr och ställ. Goda parkeringsmöjligheter finns för anställda och besökare och du har endast 15 minuter till Landvetter flygplats med bil.

Närservice

Servicefunktioner finns i fastigheten med en mycket omtyckt och välbesökt restaurang, Matsmak. Catering, restaurang & konferens erbjuds. Här serveras dagligen husmanskost och affärslunch. På kvällarna välkomnas grupper på buffé, middag, mingel & matlagning. Miljön är trivsam och maten avnjuts i den öppna inglasade ljusgården. Konferensanläggningen drivs av restaurangen i fastigheten. Bokning kan göras för upp till 90 personer. Det går att beställa hit frukost, lunch och afternoon tea. Olika konferenspaket finns för hel- eller halvdag. Mindre gym i huset med dusch och bastu som kan nyttjas av hyresgästerna. Bokning sker enkelt vid lokalen. Drakegatan garage. 1300:-/månad/plats exkl moms. Höjs med 2 procent varje kalenderårsskifte.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen bredvid E6, nära E20 i ett område under stark utveckling med både bostäder och kontor. På promenadavstånd till Drottningtorget/Centralstationen och Rättscentrum samt kollektivtrafik, flygbussar och tåg. Ett mycket bra läge!

Övrig information

Övrigt

HYRESGÄSTER I FASTIGHETEN Asics, IVO, Mitsubishi Electric AB, Lindorff Sverige AB, Sushi Hama, Matsmak.

Dokument

Länkar

Sökhjälp