Skriv ut

Skapa PDF

Russgatan 2, Stenkällan, Jägersro villastad

malmö

Kontor och showroom/lager. Ett stenkast från Jägersro i Husie stadsdel. Nära anslutning till inre och yttre ringvägen och bra kollektiv förbindelser.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 486 m²
Tillträde: Flexibelt
Karta

Information

Beskrivning

När man äntrar fastigheten möts man av en ljus öppen entré och ett inglasat mottagningskontor. Längre in följs en lång kontorskorridor med både rymliga kontor för flera arbetsplatser och även mindre enskilda kontorsrum. I kärnan av huset finner man ett nyrenoverat fullutrustat kök i modernt stuk och ansluten uteplats. I ena gaveln av huset finns ett lager alternativt showroom som rymmer ca. 60 pallplatser på tåligt betonggolv. Brevid ligger ett välplanerat arkiveringsrum med plats för alla dina viktigaste papper. Den största tillgången med fastigheten är framförallt läget som erbjuder nära anslutningar till både motervägar och lokaltivtrafiken. Men även bastu, dush och omklädningsrum finns tillgängligt för hyresgästerna. Fastigheten ör friliggande omgiven av asfalterade ytor för parkering och gröna gräsbelaggda ytor. Tack vare fjärrvärma, ventilation med värmeväxlare drivs fastigheten till låga kostnader. Adress Russgatan 2, 212 35 Malmö. Belägen i Malmö kommun ett stenkast från Jägersro i Husie församling. Nära anslutning till inre och yttre ringvägen och bra kollektiv förbindelser till centrala Malmö. Ytor 1-plansfastigheten Industrifastighet, består av ett välplanerat kontors landskap på 290 km² och lager med port 196 km². Ovanför lagret finns även en vind med plats för ytterligare förvaring. Tomt Tomtarea 1 900 km². Lättskött med gräsytor och avsfalterad gård. &ltb> I fastigheten: *bastu, dusch och omklädningsytor. *Dokument arkivering, med rörliga arkivskåp. *Ventilation med värmeväxlare och uppvärmning med *Fjärrvärme. Bidrar till låga driftkostnader *I anslutning till köket finns en uteplats i söderläge med Plats för stolar och bord. *Rymligt konferensrum med whiteboardtavla och projektor *Lager alt. showroom *Bra parkeringsmöjligheter *Bredband med fiberoptik *Kylt serverrum *Dataanslutning i samtliga rum *Flaggstänger, 3 st. *Installerat alarm i hela byggnaden *3 glasfönster med markiser i samtliga fönster Fastigheten är avsedd för kontor och lager men den har även blivit godkänd för läkarmottagning.

Utförande

Byggår

1986

Renoveringsår

2015

Våningsplan

1 av 1

Antal rum

19, anpassningsbart

Planlösning

Kontor, Lager i egen fastighet.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 290
Lager/Logistik 196

Omgivning

Omgivning/natur

Villaområde och lättare industrier

Parkeringsmöjligheter/garage

Stora asfalterade yter

Närservice

Matbutik, Statoil, Jägersro shoppingcenter, vårdcentral

Kommunikationer

Stadsbuss 5 till Malmö C

Skyltläge

Korsning i anslutning till villaområde med flaggstänger

Vägbeskrivning

Från inre ringvägen kör du av på avfarten Rosengård/ Höja och kör från centrum. Vid rödljusen fortsätter du rak fram. Tar höger i första korsningen, nu befinner du dig på Russgatan och destinationen ligger på höger sida där vägen svänger

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är avsedd för kontor och lager men den är även godkännd för läkarmottagning och kan anpassas efter behov.

Sökhjälp