Skriv ut

Skapa PDF

Granitvägen 10, Ljungarum

jönköping

Kontors- och lagerlokaler om totalt 479 kvm i välexponerat handelscentrum strax utanför centrala Jönköping.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 479 m²
Karta

Information

Beskrivning

Hyresledigt från början på 2016 finns nu denna mycket fina lager- och kontorslokal om totalt 479 kvm. Ytan i markplan är fördelad mellan 296 kvm lager samt 65 kvm kök och omklädningsrum. Två portar med måtten B:2.99xH:2.76 tar dig smidigt ut och in i lokalen. Övervåningen som består av ca 118 kvm kontorsytor, är rumsindelad med glaspartier och har flera mindre kontorsrum samt ett större konferensrum. Det är genomgående parkettgolv på hela övervåningen.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 479

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl. finns goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Sökhjälp