Skriv ut

Skapa PDF

Adolfsbergsvägen 29, Mariehäll

bromma

Litet kontor i trevliga Mariehäll.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 131 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 4

Planlösning: Denna kontorslokal passar utmärkt för företaget som är ute efter ett lite mindre kontor. Ett klassiskt rumsindelat kontor med en bred korridor som skapar rymd och trevliga ytor för spontanmöten. Här finns även ett konferensrum för upp till 8 personer. Det trevliga pentryt ger möjlighet för lunch- och fikapauser för dig och dina kollegor.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 131

Omgivning

Närservice: Lokalen ligger i stadsdelen Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med 1100 företag. Mariehäll gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer: Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med tre hållplatser, bl.a. Mariehäll fram till slutstationen Solna Station. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt, 5:e i Sverige, ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.

Sökhjälp