Skriv ut

Skapa PDF

Granitvägen 10, Ljungarum

jönköping

Kallager om 500 kvm med 7 m i takhöjd samt stora portar i markplan för smidig access.

Fakta

Typ av ledig lokal

Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

500 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Hyresledigt finns nu ett kallager om 500 kvm i fin fastighet i Ljungarum. Lokalen som har 7 meter i takhöjd och betonggolv nås smidigt via någon av de två markportarna (mått B:4,5xH:5m). Lokalen har även en personentré. Parkeringsplatser finns att hyra på området. I fastigheten finns även hyreslediga kontor som går att tilläggshyra.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 500

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl. finns goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Sökhjälp