Skriv ut

Skapa PDF

Industrigatan 18, Ljungarums industriområde

jönköping

Stor lager-/industrilokal på centrala Ljungarum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Hyra: 500 kr/m²/år. Kallhyra
Storlek: 5 724 m²
Tillträde: Tillträde efter ök
Karta

Information

Beskrivning

Här finns en enastående möjlighet att hyra en stor yta på attraktiva Ljungarum. Lokalen, om totalt 5 724 kvm, är i dagsläget delvis tomställd och blir helt ledig i slutet på sommaren. Lokalen är belägen med bra exponering utmed Industrigatan i Ljungarums Industriområde. Verksamheter som lätt industri, lager, grossist, utbildning och produktion skulle denna lokal passa mycket bra till. Ljungarums industriområde är ett mycket centralt industriområde i Jönköping. Området är beläget precis intill påfart för E4:an samt ca 2 km från riksväg 40. Några företag som finns på Ljungarum idag är Fläkt Woods, Bring, Schenker, Byggmax, ITAB och många fler.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Lager- eller industrilokal på Ljungarums industriområde. Lokalen har tidigare förhyrts av flera olika hyresgäster och är därför indelad i fyra olika ytor, vilket kan öppnas upp vid behov. På norra sidan av fastigheten finns en lastkaj med 7 stycken portar in till lokalen samt en ramp. Denna delen av lokalen har takhöjd om ca 7 meter uk balk. På södra sidan finns en låg ramp med ytterligare två portar samt en markport. Takhöjden i denna delen är ca 4-4,4 meter uk balk. Personalutrymme med wc och omklädning finns, samt kök och kontor i entresolplan. I fastigheten finns även gemensamma ytor för omklädning samt personalutrymme som kan nyttjas avsamtliga hyresgäster i fastigheten.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 5 724

Ekonomi

Hyra

500 kr/m²/år. Kallhyra

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna är belägna på Ljungarums industriområde med en omgivning av lättare industri, lager, kontor samt handel

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten

Närservice

All tänkbar service finns i Jönköpings centrum med omnejd

Kommunikationer

Ljungarums industriområde är ett mycket centralt industriområde i Jönköping. Området är beläget precis intill påfart för E4:an samt ca 2 km från riksväg 40.

Dokument

Sökhjälp