Skriv ut

Skapa PDF

Gustav III:s Boulevard 42, Solna

solna

Hyr kontor i populära Frösunda med bemannad reception och lunchrestaurang i fastigheten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 050 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ledigt kontor med flexibla ytor och fräscha materialval. Lokalen omsluter en ljusgård vilket ger kontorsytorna maximalt med ljusinsläpp. I fastigheten finns garage med gott om parkering samt ett enklare gym med omklädnings- och duschmöjligheter. Fastigheten har också bemannad reception samt en trevlig lunchrestaurang.

Utförande

Våningsplan

7

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 050

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i en miljö präglad av både boende och företag, detta ger en härlig atmosfär med levande omgivningar. De intilliggande parkerna Hagaparken samt Ulriksdal erbjuder naturområden runt hörnet. Området är perfekt för promenader, jogging eller picknick i det gröna. Vid närliggande Brunnsviken finns badmöjligheter alternativt möjlighet till skridskoåkning.

Närservice

Närområdet kring lokalen erbjuder ett stort utbud av service så som matbutiker, bank, post och restauranger. I Solna Centrum finner ni ett brett serviceutbud med ett flertal restauranger och olika träningsmöjligheter.

Kommunikationer

Fastigheten/lokalen är lätt att nå både med kommunala färdmedel och med bil. Ett flertal bussar (70 Universitetet/Frösunda, 156 Danderyds sjukhus/Ulvsunda, 177 Ekerö/Danderyrds sjukhus mfl) trafikerar gatan och Solna pendeltågsstation ligger ca 10 minuters promenad bort. Tåget tar er till Stockholm Central på ca 8 minuter. Läget längs med E4:an gör fastigheten lätt att nå med bil, till Stockholm City med bil tar det ca 7 minuter. Arlanda nås med bil på ca 25 minuter. Flygbussarna till Arlanda stannar i Frösunda och sedan en tid går även pendeltåget hela vägen till Arlanda, vilket underlättar för resenärer från hela världen.

Sökhjälp