Skriv ut

Skapa PDF

Gustav III:s Boulevard 42, Solna

solna

Flexibel och ljus kontorslokal i ypperligt skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 050 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och trevlig kontorslokal med stor potential. Lokalen omges av fönster i alla väderstreck, lägg därtill ljusgården som är belägen centralt i fastigheten vilket skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Lokalens planlösning kan med enkelhet anpassas utifrån kundens behov. I fastigheten finns även en trevlig lunchrestaurang för personal och besökare samt en bemannad reception. Andra gemensamma funktioner inkluderar gym och omklädningsrum.

Utförande

Våningsplan

7

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen utifrån kundens önskemål.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 050

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i en miljö präglad av både boende och företag, detta ger en härlig atmosfär med levande omgivningar. De intilliggande parkerna Hagaparken samt Ulriksdal erbjuder naturområden runt hörnet. Området är perfekt för promenader, jogging eller picknick i det gröna. Vid närliggande Brunnsviken finns badmöjligheter alternativt möjlighet till skridskoåkning.

Närservice

Närområdet kring lokalen erbjuder ett stort utbud av service så som matbutiker, bank, post och restauranger. Mall of Scandinavia ligger inom ca 10 minuters gångavstånd. I Solna Centrum finns även ett brett utbud av butiker, restauranger och olika träningsmöjligheter.

Kommunikationer

Fastigheten/lokalen är lätt att nå både med kommunala färdmedel och med bil. Ett flertal bussar (70 Universitetet/Frösunda, 156 Danderyds sjukhus/Ulvsunda, 177 Ekerö/Danderyrds sjukhus mfl) trafikerar gatan och Solna pendeltågsstation ligger ca 10 minuters promenad bort. Tåget tar er till Stockholm Central på ca 8 minuter. Läget längs med E4:an gör fastigheten lätt att nå med bil, till Stockholm City med bil tar det ca 7 minuter. Arlanda nås med bil på ca 25 minuter. Flygbussarna till Arlanda stannar i Frösunda och sedan en tid går även pendeltåget hela vägen till Arlanda, vilket underlättar för resenärer från hela världen.

Sökhjälp