Skriv ut

Skapa PDF

Peter Myndes backe 10, Södermalm

stockholm

Sitt högst upp i Kopparhuset, i en vacker vindslokal som passar den som vill sitta öppet på ett unikt sätt med utsikt över himlen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Pris: Lämnas vid förfrågan.

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 300 m²

Tillträde: 2016-09-01 Överenskommelse

Information

Beskrivning

Högst upp i denna Fastighet finner vi en vacker lokal med en takhöjd från 3-5m takhöjd. En öppen lokal med bra ventilation, ett vacker pentry och 3 mötes rum och några samtals rum. I denna lokal kan man sitta 25 personer, tar man mindre bord får man plats med fler. Finns arbetsplatser på nedre våningen med ett kliv upp så kommer du till etage med arbetsplatser.

Utförande

Byggår: 1960

Våningsplan: 7 av 7

Antal rum: 6

Planlösning: Högst upp i denna Fastighet finner vi en vacker lokal med en takhöjd från 3-5m takhöjd. En öppen lokal med bra ventilation, ett vacker pentry och 3 mötes rum och några samtals rum. I denna lokal kan man sitta 25 personer, tar man mindre bord får man plats med fler. Finns arbetsplatser på nedre våningen med ett kliv upp så kommer du till etage med arbetsplatser.

Övrigt

Övrigt: Fastighets historia Peter Myndes backe 12 kvarteret Jupiter ”Kopparhuset”, enligt många Stockholms vackraste hus, uppfördes under 1960-1962 för Sparbankernas bank. Arkitekter var Magnus Ahlgren, Torbjörn Olsson och Sven Silow. Deras kontor (AOS) är kanske mest känt för den stora ombyggnaden av gamla riksdagshuset och riksbanken för enkammarriksdagen. Byggnaden har 11 våningar, varav fyra är helt under mark. Kopparfasaden är noga utvald för att harmoniera med den anslutande byggnaden i röd granit.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 300

Ekonomi

Pris: Lämnas vid förfrågan.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage: Garage i huset finns

Närservice: Det finns en mängd olika restauranger och butiker vid Götgatan. Har även en av Södermalms finaste gallerior i närheten som är Bruno gallerian. Som har mängder av utbud som restauranger och butiker

Kommunikationer: I direkt anslutning till Slussen där både röda och gröna tunnelbanan går, Saltsjöbanan och flertalet bussar, b.l.a. 2:an och 3:an

Sökhjälp