Skriv ut

Skapa PDF

Sundsvall/Härnösand Flygplats, Timrå

timrå

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

300 - 800 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Nära till allt, när du har kontor på Västernorrlands största flygplats! Kontorslokalerna är perfekta för dig som behöver ligga på bra pendlingsavstånd från viktiga städer i regionen. Närheten till flygplatsen gör dessutom att resten av Sverige kommer lite närmare. Det finns möjlighet att hyra sammanhållna kontorslokaler på cirka 800 kvm. I utrymmena finns också möjlighet att hyra utrymmen med bastu, med utsikt mot landningsbanan. Det finns rikligt med P-platser att hyra i anslutning till lokalerna. Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Kontorslokaler i två plan. Idag finns det både ytor som går att använda som kontorslandskap samt en del rum i varierande storlek. En trappa upp från lokalen finns det gamla vädertornet som är taget ur bruk.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 300 800

Omgivning

Kommunikationer

Läget på lokalerna erbjuder utmärkta kommunikationer dels genom flygplatsen men också genom sin närhet till E4:an. Det är bara några minuter med bil in till Timrå. Åker du ytterligare 10-15 minuter, i sydlig eller nordlig riktning på E4:an, kommer du till Sundsvall respektive Härnösand. Bra pendlingsavstånd till viktiga städer i regionen.

Sökhjälp