Skriv ut

Skapa PDF

Lundavägen 60, Kirseberg

malmö

Butik med perfekt skyltläge på Lundavägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad
Storlek: 692 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Modern butik på Lundavägen med öppen planlösning. Butiken har väldigt bra läge och är svår att missa för förbipasserande trafik. Fastigheten är belägen en kort bil- eller bussfärd från Malmö Central samt nära anslutande motorvägar vilket bidrar till att man slipper de värsta trafikstockningarna i rusningstrafik. En kort promenad bort ligger köpcentret Entré som erbjuder restauranger, butiker och övrig underhållning. Många minder företag väljer att etablera sin verksamhet längs Lundavägen på grund av dessa anledningar. Butiken kan anpassas efter hyresgästens behov. Butiken är relativt nyrenoverad och inflyttningsklar.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 692

Omgivning

Omgivning/natur

Omgivet av kontorsfastigheter och lagerlokaler. Närhet till både Malmö Centrum och även de stora vägnäten. Många mindre företag väljer att etablera sin verksamhet längs lundavägen.

Närservice

Flertalet närliggande restauranger. En kortare promenad till köpcentret Entré som erbjuder en mängd butiker, restauranger och underhållning.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig in och ut från inre ringvägen som leder ut till de större motorvägarna. Busstation precis utanför fastigheten med kontinuerliga avgångar till Malmö C.

Sökhjälp