Skriv ut

Skapa PDF

Hannebergsgatan 33, Solna

stockholm

1 min från Solna C.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

384 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu är den här! Perfekt lokal för mellanstora företaget endast 1 min promenad från Solna C. På Hannebergsgatan 33 finns nu högt upp i fastigheten en fin lokal om 384 kvm. Ytan har en trevlig välkomstyta och har en bra fördelning mellan egna kontorsrum, öpppna ytor, stora rum att dela samt mötesrum. Ett av mötesrummen har en bra vikvägg vilket ger ökad flexibilitet. Fastigheten har ett oslagbart läge med endast 1 min promenad från Solna Centrum där all tänkbar service och mycket goda kommunikationer finns. T-bana, bussar och tvärbanan går samtliga via Solna C. Pendeltågstation Solna Station finns endast en kort busstur eller promenad bort.

Planlösning

Utförande

Byggår

1960

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 384

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt läge i Solna.

Parkeringsmöjligheter/garage

Utomhusparkering för hyresgästerna.

Närservice

Till Solna Centrum, där 120 butiker och restauranger erbjuder det mesta i serviceväg, är det knappt 200 meter från kontoret.

Kommunikationer

Tunnelbanan når du på två minuter. Solna centrum är även en knutpunkt för ett stort antal busslinjer, bland annat går här ett flertal bussar mellan Solna Station och Solna centrum. För den som är bilburen är närheten till E4 och E18 en fördel.

Sökhjälp