Skriv ut

Skapa PDF

Göteborgsvägen 74-76, Partille

sävedalen

Mycket fint kontor i populära Navet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 395 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu kan ni hyra ett fräscht, nyrenoverat kontor i 2 plan i populära kontorshuset Navet. Blandad planlösning och kontorsrum. Fastigheten är centralt belägen i ett populärt område i Sävedalen. Fastigheten har en butiks- och kontorsbyggnad i vinkel med överglasad innergård samt P-däck och garage. Det finns även utvändiga parkeringsplatser. Del av byggnaden mot norr har en souterrängvåning, i övrigt finns ett butiksplan och två plan med kontorslokaler. Viss service finns inom gångavstånd, i övrigt hänvisas till Partille centrum, ca 2 km öster om fastigheten.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 395

Omgivning

Omgivning/natur

Öster om Göteborg ligger Partille kommun som består av de fyra geografiska delarna: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. I Partille finns det många varierande miljöer som spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. Med storstadens pulserande liv inpå knuten är det ändå alltid nära till naturen. Kommunen är tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samhället genomkorsas av E20, vilket innebär 5 min in till Göteborgs kärna. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Nära stationen finns Partille centrum som har all tänkbar service med bland annat ICA Maxi, Systembolag, Apotek m fl butiker. Service finns inom gångavstånd, i övrigt hänvisas till Partille centrum, ca 2 km öster om fastigheten.

Närservice

Fastigheten är centralt belägen i ett populärt område i Sävedalen. Fastigheten har en butiks- och kontorsbyggnad i vinkel med överglasad innergård samt P-däck och garage. Det finns även utvändiga parkeringsplatser. Del av byggnaden mot norr har en souterrängvåning, i övrigt finns ett butiksplan och två plan med kontorslokaler. Viss service finns inom gångavstånd, i övrigt hänvisas till Partille centrum, ca 2 km öster om fastigheten.

Sökhjälp