Skriv ut

Skapa PDF

Ångbåtsbron 1, Centrum

malmö

Kontor för företag där servicen är prioriterad. I fastigheten finns det bemannad reception och restaurang.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

350 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Med utsikt över sundet, närhet till Centralstationen och Citytunneln samt närhet till god service finns det nu en lokal ledig i ett fantastikt läge. Kontoret utgör en fjärdedel av ett helt våningsplan och då det är fönster längs både långsidan och kortsidan av fastigeheten blir lokalen välidgt ljus och välkomnande. Kontoret består idag i stort sett endast av öppen planlösning med ett anslutande konferensrum men kan givetvis anpassas efter hyresgästens önskemål. Bemannad reception och restaurang på översta våningsplanet gör fastigheten optimal för företaget som söker det lilla extra! Gott om parkeringsplatser finns runt fastigheten.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 350

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till Centralstationen och Citytunneln. Fastigheten är belägen på gångavstånd från Dockan och Västra hamnen där serviceutbudet är stort i form av restauranger, caféer och butiker. Utsikten över sundet och närheten till vattnet förgyller fastigheten.

Närservice

Restaurang finns på översta våningsplanet i fastigheten. I övrigt är det god serivice i närområdet som innefattar butiker, apotek, gym, bank, biluthyrning och en rad olika restauranger. Servicepaktetet ligger som en separat kostnad utöver hyran. Servicen är reception, konferensmöjlighet, restaurang, bevakning, posthantering, vaktmästeri, larm samt driftar passersystem med kort.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i närområdet. Närhet till Centralstationen med kontinuerliga buss- och tågavgångar till hela Skåne och även Kastrup, Köpenhamn. Smidigt och enkelt att ta sig till motorväg med bil.

Dokument

Sökhjälp