Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 23, Innerstaden

uppsala

Anpassningsbar butikslokal om 155 kvm med stora skyltfönster ut mot Kungsgatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor

Hyra: Hyran fastställs i samråd med hyresvärden.

Storlek: 155 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till denna lokal med yta om 155 kvm med fint läge på Kungsgatan 23. I kvarteret Toven finns nu chansen att bedriva din verksamhet intill Linnéträdgården, mitt i centrala Uppsala. Lokalen ligger i bottenplan och besöksentrén är försedd med dubbeldörrar för extra tillgänglighet. En till entré finns med ingång via trapphuset från innergården. Öppen planlösning med många fönster och mycket ljusinsläpp. Besökstoalett finns i lokalens mitt och är handikappsanpassad. Köket är utrustat med diskmaskin, kylskåp, ugn- och stekplattor samt skåp för förvaring och ligger i direkt anslutning till personaltoalett. Lokalen är utrustad med fiber via Open Universe http://www.openuniverse.se/. Rummet som finns i anslutning till köket kan användas som både kontor, förråd eller lager. Miljöstuga finns att tillgå.

Utförande

Byggår: 1982

Våningsplan: 1

Antal rum: anpassningsbart

Planlösning: Öppen planlösning som kan anpassas efter behov.

Övrigt

Övrigt: Det finns ingen kölista till lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 155

Ekonomi

Hyra: Hyran fastställs i samråd med hyresvärden.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage: Finns närliggande parkeringshus, gatuparkering samt parkeringsyta vid Österplan.

Närservice: Lokalen är belägen nära Dragarbrunns torg i Uppsala centrum. Omedelbar närhet till all service som city har att erbjuda i form av restauranger, caféer, butiker, gallerior etc

Kommunikationer: Det är endast ca 6 minuters promenadavstånd till Uppsala Resecentrum. Stads- och regionalbussar trafikerar Kungsgatan.

Skyltläge: Ja

Sökhjälp