Skriv ut

Skapa PDF

Bror Nilssons Gata 4, Lindholmen

göteborg

Fantastisk lokal med bästa läge längs kajen på Lindholmen. Här erbjuds 655kvm som är varsamt renoverade i fastigheten Rörverkstaden.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

655 m²

Karta

Information

Beskrivning

På Lindholmen finns lokaler i många olika stilar och storlekar. I fastigheten Rörverkstaden kan vi nu erbjuda en modern kontorslokal i en varsamt renoverad varvsfastighet. Lokalen har högt i tak och stora lanterniner som skapar ett härligt ljus i lokalen. Gammalt varvsområde som nu är i stark omdaning. Fastigheten har anor från varvs-/industriepoken, men lämpar sig i dagsläget bättre som kontor. Fastigheten ligger bra till på Lindholmen, med grannar som SVT. 5 min till antingen hpl för stombuss nr 16 eller gratisfärjan till Rosenlund. Fastigheten innehåller både kontor och verksamhetsytor. Nära till restauranger, träningsanläggning och annan service och naturligtvis med vattennära läge.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Övrigt

Takhöjd

6 m

Lokalen kan nås via

- lastbil - hamnkaj

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 655

Omgivning

Omgivning/natur

Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom mobilt internet, intelligenta fordon, transportsystem och media & design. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Närservice

All tänkbar service i direkt närhet.

Kommunikationer

Från och till Lindholmen är det mycket bra kommunikationer både med buss och båt. Till exempel tar du dig från Lindholmen till Nordstan på 6-8 min. Väljer du Älvsnabbarelinjen mellan Lindholmspiren och Rosenlund åker du gratis. Turtätheten är 6 minuter på morgonen.

Sökhjälp