Skriv ut

Skapa PDF

Verkstadsgatan 15, Gamla industriområdet

kalmar

Ljus och fräsch lokal lämplig som t ex utställningskontor eller annan verksamhet som vill sitta i landskapsmiljö.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

120 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Ledigt kontor lämpligt som utställningskontor eller arbete som lämpar sig i kontorslandskap. Bra läge mellan Kalmar centrum och Hansa City - granne med Giraffen köpcentrum. Bra läge för kommunikationer, kollektivbussar passerar både på Verkstadsgatan och på Erik Dahlbergs väg. Nära avfart från E22. Parkeringsmöjlighet finns i anslutning till fastigheten. I närområdet finns förut köpcentrum även lunchrestauranger, bensinmack och gym.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen är fördelad på en större och en mindre lokal med tillgång till delat pentry och wc. Den större lokalen är lämplig som utställningslokal eller kontorslandskap, den mindre lokalen är lämplig som kontor för 2-3 personer.

Övrigt

Övrigt

Lokalen omfattar dels ett större kontor, ca 75 m², utmärkt som t ex utställningskontor, dels ett kontor, ca 25 m². Lokalen har tillgång till pentry och wc som delas med en annan hyresgäst.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 120

Omgivning

Omgivning/natur

Bra läge i expansivt område i anslutning till Giraffen köpcentrum samt med närhet både till Kalmar centrum och Hansa City.

Närservice

I området finns Giraffen köpcentrum med dagligvaruhandel, apotek, systembolag mm. Flera lunchrestauranger finns i området samt även gym och företagspost.

Kommunikationer

Flera busslinjer trafikerar området som även ligger nära på- och avfart till E22. Området ligger ca 2 km från Kalmar city och buss- och tågstationen.

Sökhjälp