Skriv ut

Skapa PDF

S Förstadsgatan 2, Centrum

malmö

Unik lokal i en av Malmös vackraste fastigheter.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

880 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Delfinen 12, en av Malmös vackraste fastigheter.  Här kan vi erbjuda en rumsindelad lokal med stora luftiga rum, generös takhöjd och fint ljusinsläpp. Detaljer som parkettgolv, spegeldörrar och bröstpanel bidrar till att skapa en härlig atmosfär. Lokalen har ett öppet pentry med tillhörande matplats, fem toaletter varav en HWC och två balkonger med utsikt över kanalen och Södertull. Här har du ditt kontor mitt på gågatan med lunchrestauranger, folkliv och vimmel precis utanför dörren. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 880

Omgivning

Omgivning/natur

Läget vid Södertull/S Förstadsgatan är strategiskt perfekt med butiker och restauranger direkt utanför dörren. Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum!

Parkeringsmöjligheter/garage

Enstaka platser finns i parkeringsgarage i intilliggande fastighet. P-huset Anna och Citygaraget ligger inom gångavstånd.

Närservice

Precis utanför dörren finns butiker, restauranger och all annan tänkbar service.

Kommunikationer

Det tar två minuter att gå till Gustav Adolfs torg och knappt tio minuter att gå till Centralstationen eller Station Triangeln där du har tillgång till alla kommunikationer; bussar, pågatåg, regionaltåg och X2000 samt flygbuss till Sturup.

Sökhjälp