Skriv ut

Skapa PDF

Norra vallgatan 100, Centrum

malmö

Kontorslokal i närheten av Malmö Centralstation samt gångavstånd till Malmös stadskärna, med tillgång till butiker och restautanger.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

890 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Öppen och ljus kontorslokal placerad mitt i Malmö. Utanför dörren strömmar det ständigt personer fram och tillbaka, inte minst på grund av närheten till både cetralstationen och Malmös stadskärna där utbudet av butiker och restauranger är stort. Lokalen passar bäst för öppen planlösning eller aktivitetsbaserat kontor men går att delvis skapa enskilda rum. Kontoret är anpassat till ca 50-55 arbetsplatser. Garagemöjligheter finns i fastigheten. I närheten finns även ett separat parkeringsgarage. Den trivsamma omgivningen och det strategiska läget ger optimala förutsättnignar för hyresgästers verksamhet.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 890

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen är belägen i centrum vilket ger omgivningen en stort flöde av människor från och till jobb.

Närservice

Med en promenadsträcka på 5-10 minuter till Malmös stadskärna finns det god tillgänglighet till diverse serviceutbud såsom butiker, restauranger och hotell.

Kommunikationer

Lokalen läge möjliggör goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg eftersom Malmö centralstation ligger med gångavstånd från lokalen.

Sökhjälp