Skriv ut

Skapa PDF

Nellickevägen 20-22, Centrum

göteborg

Söker du framtidens kontor? Det bubblar om Lyckholms. Nu är det dags för nästa etapp!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 245 - 6 400 m²
Tillträde: Q4 2019
Karta

Information

Beskrivning

Söker du framtidens kontor? Bra, för nu händer det mycket i kvarteret Lyckholms. Här sprudlar det av företagsamhet från morgon till kväll, med en mängd verksamheter som redan är i full aktivitet i de två nya hus som står färdigbyggda intill den gamla bryggerimiljön. I kvarteret finns både kontor, konferenslokaler, restaurang och inte minst, en grönskande innergård. Nu kompletterar vi detta centralt belägna område med att bygga ett kontorshus på 7 våningar om totalt ca 6400 kvm. Oavsett om ni är 25 eller 500 medarbetare kommer ni här ha frihet att forma ert nya kontor. Beräknad inflyttning vinter 2019. Läs mer på www.lyckholms.se.

Planlösning

Utförande

Byggår

2019

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 245 6 400

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg. Tillgängligheten är hög, och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, bil eller cykel. Läget i skärpunkten mellan E6 och riksväg 40 skapar också ett unikt mervärde i form av ett ypperligt skyltläge på husens fasader. När arbetet med Västlänken drar igång blir läget dessutom än mer attraktivt.

Närservice

I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer och träningsanläggningar. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).

Kommunikationer

Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen eller på parkeringsplatserna i anslutning till kontorshusen.

Dokument

Länkar

Nellickevägen 20-22
Sökhjälp