Skriv ut

Skapa PDF

Säbygatan 6 /Märstagatan 4, Boländerna

uppsala

Lokaler om totalt 10 280 m² med stort höglager, lastkaj, labbytor samt moderna kontorsytor.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra

Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Storlek

1 000 - 10 280 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokaler om totalt 10 280 m² med stora lagerytor i två plan och moderna kontorsytor. Till lagerytorna finns det flera lastkajer och inlastningsportar. Lokalerna har stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Byggnadens ytor är väldigt flexibla och går att dela av i flera enheter.

Utförande

Planlösning

Plan 1 om 4 520 m² och består till större delen av lagerytor med rejäla takhöjder, flera lastkajer samt stora fönster som ger ett rikligt ljus i lokalen. Det finns också moderna kontorsytor. Källarplanet har en totalyta om 5 760 m² med inlastningsport, varuhiss och till större delen öppna och flexibla lager/arkiv och förrådsytor. Det finns även flera omklädningsrum med duschar och toaletter. Här är det också många fönster som ger ett bra ljus in i lokalen. Alla ytor är flexibla och går att dela av i flera enheter.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 000 10 280

Ekonomi

Hyra

Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Attraktivt läge i främre Boländerna, nära södra uppfarten till Uppsala Entré. I omgivningen finns flertalet mindre och större företag, butiker, restauranger, bank etc. Boländerna är ett expansivt område med handel, industri och kontor.

Närservice

Mycket god service då Uppsalas centrum ligger nära samt Boländernas utbud av flera stora varuhus och gallerian Bolands city.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära Uppsala centrum, området trafikeras av lokalbussar och det är enkelt att nå lokalen med bil och lastbil. En promenad till Resecentrum tar ca 5-10 minuter.

Vägbeskrivning

Se bifogad karta.

Sökhjälp