Skriv ut

Skapa PDF

Bolandsgatan 16, Boländerna

uppsala

Stora kontorytor i tre plan i expanderande Boländerna.

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra

1 250 kr/m²/år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Storlek

500 - 7 656 m²

Karta

Information

Beskrivning

Stora representativa kontorsytor med tillhörande garage/verkstad och kallager i expansiva Boländerna. Ytorna är flexibla och går att dela upp i flera enheter.

Utförande

Planlösning

Plan 1 med en uthyrningsbar yta om ca 1 470 m² har en stor välkomnande entré med en stor reception- och mottagningsdel. Lokalerna är överlag indelade i kontorsrum med varierande storlek och det finns även flera konferensrum. Det är väl tilltagna personalutrymmen med omklädningsrum, duschar och flera toaletter. Sedan finns det en stor matsal samt ett större kök i anslutning till matsalen. Plan 2 med en uthyrningsbar yta om ca 1 870 m² består också till större delen av separata kontorsrum i varierande storlek men också ett öppet kontorslandskap, flera konferensrum samt arkiv/förrådsutrymmen och flera toaletter. Plan 3 med en uthyrningsbar yta om ca 1 870 m² har till större delen öppna ytor men också några separata kontor och konferensrum samt flera toaletter. Källarplan med arkiv/förrådsytor om 505 m² Det finns också en garagebyggnad med verkstad och omklädningsrum om ca 830 m² samt ett kallgarage/förråd om ca 1 005 m². Lokalerna är flexibla och går att dela upp i flera enheter.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 500 7 656 1 250

Ekonomi

Hyra

1 250 kr/m²/år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Kontoret har ett mycket bra läge i expansiva Boländerna, ett stort handelsområde med stora matvarubutiker, bygg - media varuhus samt det nya köpcentret Bolands City med både systembolag, klädbutiker och café/restaurang.

Närservice

Området erbjuder mycket god service med ett generöst utbud och stor variation.

Kommunikationer

Bra kommunikationer då Uppsala buss trafikerar Bolandsgatan med hållplats invid butiken. E4:ans påfart nås på endast några minuter.

Vägbeskrivning

Se bifogad karta.

Sökhjälp