Skriv ut

Skapa PDF

Årstaängsvägen 17, Marievik

stockholm

Kontor i härliga Marievik.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

762 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Välkommen till detta trevliga kontor i Marievik! Här har du i entrén möjlighet att skapa en trevlig loungedel där till exempel ditt besök kan ta en kopp kaffe innan ert möte. Möten kan hållas i något av de större eller mindre konferensrummen. Största rummet har plats för upp till 25 personer. I kontoret sitter du i till största del med öppen planlösning, men inte helt pelarfritt. En gemensam träffpunkt för dig och dina kollegor blir troligtvis den trevliga ytan vid pentryt.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 762

Omgivning

Närservice

Välkommen till Marievik! Marievik ligger längs omtyckta Liljeholmskajen som idag är ett av Stockholms större bostads- och kontorsområden. Här finns en mix av nationella och internationella företag. Det gröna och livliga området ligger precis intill den härliga strandpromenaden runt Årstaviken. Ett sjönära område där du finner ett brett utbud av närservice så som pressbyrå, gym, frisör, bank, kemtvätt, restauranger och caféer. Ett par minuters promenad bort ligger Gallerian Liljeholmstorget som erbjuder 90 butiker och restauranger. På andra sidan bron ligger Hornstull där Tantolundens gröna naturområden finns. I Hornstull finner du stora utbud av butiker, restauranger, barer och service.

Kommunikationer

Marievik ligger precis utanför Stockholms biltullar och med direkt anslutning till Essingeleden samt Södra länken. Vid Liljeholmstorget finns en av Stockholms viktigaste knutpunkter med en bussterminal, tunnelbanestation samt tvärbanan. Två stationer bort med tvärbanan når du även pendeltåget. Du tar dig till Stockholm City på endast 10 minuter kommunalt. Vill du komma till Södermalm kan du enkelt ta en promenad eller cykeltur över Årstabron. För dig som vill ta bilen till Marievik finns det gott om parkering både i parkeringshus och markparkering. Det går även bra att ta båten till jobbet då fastigheten ligger ett stenkast från Årstaviken.

Sökhjälp