Skriv ut

Skapa PDF

Hangarvägen 1

torslanda

Lager- och industrifastighet om totalt ca 12 000 m² i Torslanda.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 1 500 - 12 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Torslanda finns nu möjlighet att hyra upp till 12 000 m² lager- och industriytor. Lokalen är delbar där den minsta ytan kan delas av från ca 1 500 m², den har en takhöjd upp till 6,5 m och är väl utformad för både lagring och produktion. I mitten av lokalen finns en väderskyddad in- och utalstningsyta om ca 700 m² som lämpar sig väl för sidolossning av 24 meters ekipage. Det finns även flera markportar för godshantering in och ut ur lokalen varav en är väderskyddad med skärmtak. Totalt finns ca 1 800 m² kontor- och personalutrymmen fördelat i flera delar av lokalen som gör det enkelt att dela av för att få tillgång till ett direkt anslutande kontor vid en delning av lokalen. Flertalet parkeringar finns på fastigheten och det finns också möjlighet att utöka parkeringsplatser vid behov. För mer information kontakta oss på JLL.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 1 500 12 000

Omgivning

Omgivning/natur

Området kännetecknas som Sveriges mest attraktiva logistikläge med anledning av närheten till Göteborgs Hamn och Volvos produktionsanläggningar. Idag finns redan flera stora företag etablerade i området såsom DHL, PostNord, Schenker, Kuehne + Nagel, Damco etc. I området finns en väl fungerande infrastruktur för logistikverksamheter med möjlighet till transporter via båt, bil, järnväg och flyg(Landvetter flygplats).

Kommunikationer

Från Göteborgs central går det direktbuss ut till Torslanda. Snabbaste väg från centrala Göteborg med bil går via väg 155 som tar ca 20 min.

Dokument

Sökhjälp