Skriv ut

Skapa PDF

Hangarvägen 1

torslanda

Verkstad- /Lagerlokal om totalt ca 10 500 m² i Torslanda.

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

3 500 - 10 500 m²

Karta

Information

Beskrivning

I Torslanda finns nu möjlighet att hyra upp till 10 500 m² verkstad- /lagerytor. Lokalen är delbar där den minsta ytan kan delas av från ca 3 500 m², den har en takhöjd om 6-7 m och är väl utformad för både lagring och produktion. I mitten av lokalen finns en väderskyddad lastgård om ca 700 m² som lämpar sig väl för av- och pålastning. Det finns även flera markportar för godshantering in och ut ur lokalen. Totalt finns ca 800 m² kontor- och personalutrymmen fördelat i flera delar av lokalen. För mer information kontakta oss på JLL.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 3 500 10 500

Omgivning

Omgivning/natur

Området kännetecknas som Sveriges mest attraktiva logistikläge med anledning av närheten till Göteborgs Hamn och Volvos produktionsanläggningar. Idag finns redan flera stora företag etablerade i området såsom DHL, PostNord, Schenker, Kuehne + Nagel, Damco etc. I området finns en väl fungerande infrastruktur för logistikverksamheter med möjlighet till transporter via båt, bil, järnväg och flyg(Landvetter flygplats).

Kommunikationer

Från Göteborgs central går det direktbuss ut till Torslanda. Snabbaste väg från centrala Göteborg med bil går via väg 155 som tar ca 20 min.

Dokument

Sökhjälp