Skriv ut

Skapa PDF

Hangarvägen 1

torslanda

Verkstad- /Lagerlokal om totalt ca 10 500 m² i Torslanda.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 3 500 - 10 500 m²

Karta

Information

Beskrivning

I Torslanda finns nu möjlighet att hyra upp till 10 500 m² verkstad- /lagerytor. Lokalen är delbar där den minsta ytan kan delas av från ca 3 500 m², den har en takhöjd om 6-7 m och är väl utformad för både lagring och produktion. I mitten av lokalen finns en väderskyddad lastgård om ca 700 m² som lämpar sig väl för av- och pålastning. Det finns även flera markportar för godshantering in och ut ur lokalen. Totalt finns ca 800 m² kontor- och personalutrymmen fördelat i flera delar av lokalen. För mer information kontakta oss på JLL.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 3 500 10 500

Omgivning

Omgivning/natur: Området kännetecknas som Sveriges mest attraktiva logistikläge med anledning av närheten till Göteborgs Hamn och Volvos produktionsanläggningar. Idag finns redan flera stora företag etablerade i området såsom DHL, PostNord, Schenker, Kuehne + Nagel, Damco etc. I området finns en väl fungerande infrastruktur för logistikverksamheter med möjlighet till transporter via båt, bil, järnväg och flyg(Landvetter flygplats).

Kommunikationer: Från Göteborgs central går det direktbuss ut till Torslanda. Snabbaste väg från centrala Göteborg med bil går via väg 155 som tar ca 20 min.

Dokument

Sökhjälp