Skriv ut

Skapa PDF

Tegeluddsvägen 21 /plan 9, Inom tullarna

stockholm

Ljusa och moderna lokaler med utsikt över Stockholms Inlopp. Mycket bra kommunikationer och skyltläge. Närhet till service, grönområden och city.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

915 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Med fantastisk vy och utsikt över Värta Hamnen och Stockholms inlopp finner ni dessa ljusa och yteffektiva lokaler. Här har ni möjlighet att välja om ni vill sitta aktivitetsbaserat, i öppen planlösning eller i egna kontorsrum då valmöjligheterna är många. Mycket bra skyltläge samt kommunikationer med tunnelbana, buss eller bil. Närhet till både Stureplan med dess puls men även till fina grönområden. Välkomna!

Utförande

Byggår

1979

Renoveringsår

2002

Våningsplan

9

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 915

Omgivning

Omgivning/natur

På Tegeluddsvägen 21 har man närhet till både vatten, vackra grönområden samt Stureplan med dess puls. I området finns flertalet olika restauranger att välja mellan däribland populära och nyöppnade Phils Burger. I närheten ligger även Friskis och Svettis samt Kungliga tennishallen.

Närservice

I huset finns en uppskattad lunchrestaurang som serverar flera olika rätter per dag samt ett café med loungedel. I närheten ligger även Friskis och Svettis samt Kungliga tennishallen.

Kommunikationer

I och med fastighetens strategiska läge är det mycket bra skyltläge och nära till kommunikationer. Det är endast en minuts gångväg till både tunnelbanestation och innerstadsbussar. Åker du bil så är det lätt att via Norra länken ta sig snabbt till Tegeluddsvägen 21. Du kan välja att parkera i husets garage, som även har laddningsstation för elbilar, eller på p-plats i anslutning till fastigheten. Huset är märkt med GreenBuilding.

Dokument

Sökhjälp