Skriv ut

Skapa PDF

Hisingen Logisitikpark / Sörre, Hisingen

göteborg

Här kan vi erbjuda er att hyra från ca 8 000 kvm till ca 50 000 kvm, som utformas efter era önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 8 000 - 50 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med en modern anläggning får ni effektivitet i lokalutnyttjande och flöden, låga energikostnader och stor flexibilitet att utforma byggnaden efter era behov. Vi kan erbjuda möjlighet att vara med och utforma moderna logistikbyggnader. Nybyggt innebär högt till tak, hög lastkapacitet på golv och låga energikostnader. Flexibla lösningar utifrån hyresgästens behov ger effektivt lokalutnyttjande och optimerade flöden. Miljöklassning ser vi som en självklarhet i en modern logistikpark för dagens och morgondagens logistiklösningar.

Utförande

Övrigt

Takhöjd

13,1 m

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 8 000 50 000

Omgivning

Närservice

Service i form av restaurang, bank, gym och butiker finns vid Volvo Torslanda ca 3 km bort. Även nära till Arendal, Norra Älvstranden och Torslanda centrum, med restauranger, butiker m m.

Kommunikationer

Genom logistikparken kommer ny lokalgata mellan Sörredsvägen och Hisingsleden att byggas. Kollektivtrafik finns med busshållsplats i området och kommer i framtiden byggas ut med en industribusslinje. Det planeras för ett nytt industrispår från Bohusbanan via Stora Holm, med en länk mot söder fram till logistikcentrat.

Dokument

Sökhjälp