Skriv ut

Skapa PDF

Ursviks Allé 51, Sundbyberg

sundbyberg

Helt nybyggd lokal med stora skyltfönster passande för kontor/butik om 45 kvm i ett växande Ursvik.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor

Hyra: 1 800 kr/år/m²

Storlek: 45 m²

Tillträde: Q-1 2017

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har en öppen planlösning med egen ingång ifrån gatan. Passar för redovisningsbyråer, datakonsulter eller en liten butik. Lokalen har ett pentry och Wc. Obs ej cafe, mat, frisör, tandläkare eller livsmedelsverksamhet. Månadshyran ligger på 6.750 kr inkl. värme/vatten. Tillkommer fastighetsskatt och el. Det kommer bli trevlig gatumiljö med grönskande aveny känsla utanför. Välkommen att kontaka mig för visning!

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 45 1 800

Ekonomi

Hyra: 1 800 kr/år/m²

Omgivning

Omgivning/natur: Du har en vacker natur med skogsdungar, löparspår och smultronställen närliggande. Det kommer bli ett levande område som successivt byggs ut med flera nya kvarter, mysiga caféer, restauranger och ett blomstrande kulturliv.

Närservice: I Kista finns också Stockholms största galleria med stort utbud av butiker, nöje och en härlig food court. Bekvämt och shoppingvänligt. Lite längre bort har du Barkarby handelsplats med bland annat Ikea och Stockholm Quality Outlet.

Kommunikationer: Du har E18 precis utanför och jobbar du i city eller vill in till storstadens nöjen kommunalt är du där på 15 min med pendeltåget. Tvärbannan kommer gå utanför.

Dokument

Sökhjälp