Skriv ut

Skapa PDF

Sisjövägen 45, Sisjön

askim

Fräsch och attraktiv lokal i Sisjö Entré. Rumsindelad planlösning med varierande storlek på rummen vilka lämpar sig såväl som kontor / Showroom.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 360 m²

Tillträde: 2015-09-15

Karta

Information

Beskrivning

Fräsch och attraktiv lokal i Sisjö Entré. Rumsindelad planlösning med varierande storlek på rummen vilka lämpar sig såväl som kontor / Showroom samt konferensrum. Finns en trevlig uteplats som tillhör lokalen. Lokalen är utrustad med nyrenoverat pentry & toalett.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 2

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 360

Omgivning

Omgivning/natur: Byggnaden ligger i Sisjö Köpstad (Destination Sisjön) som i sin tur ligger i Högsbo-Sisjö handelsområde. Högsbo-Sisjö handelsområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher. I området finns ett flertal väletablerade kedjor så som Stadium, HTH-kök, The Phone House, Webhallen, Cervera och Rusta, men även ett antal andra butiker finns etablerade i Högbo-Sisjö handelsområde. Parkeringsplatser finns det gott om i nära anslutning till byggnaden.

Dokument

Sökhjälp