Skriv ut

Skapa PDF

John Bunyans väg, Hisingen

göteborg

Välkommen till Sveriges bästa logistikläge. I direkt närhet till Volvos fabriker och Göteborgs hamn finns nu en nybyggd fastighet att hyra.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 21 600 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Det är med glädje vi nu har möjlighet att erbjuda en nybyggd Logistikfastighet i toppklass att ta i bruk så snart som möjligt! Slutlig utformning av kontor överenskommes med hyresgästen och byggs enligt specifikation. Under färdigställandet tillhandahålls kontor och sociala utrymmen genom bodetablering. Just denna fastighet har ett mycket kraftfullt sprinklersystem som medger lagring av däck och cellplast mm. Om byggnaden: Invändigt mått: 180 x 100 m Golvyta bottenplan: 18 000 m2 Golvyta entresolplan: 3 600 m2 Total uthyrningsbar yta 21 600 m2 Golvbelastning bottenplan: 3 500 kg/kvm, utbredd last. 5 500 kg/kvm punktlast. Golvbelastning entresolplan: 800 kg/kvm, utbredd last. Segelfri höjd i höglager: 10,0 m Segelfri höjd under entresol: 5,5 m Hisingen Logistikpark är strategiskt placerad i direkt anslutning till Hisingsleden och granne med Göteborgs hamn. Korta avstånd mellan hamn och lager ger låga logistikkostnader. Med ett väl fungerande vägnät i närområdet, både E6 och E20 passerar förbi 5 km från logistikparken, når man enkelt såväl Stockholm som Köpenhamn och Oslo. Hisingen Logistikpark erbjuder moderna miljöcertifierade logistikbyggnader med optimerad lagringskapacitet. Utformade efter respektive hyresgästs önskemål, på Sveriges mest attraktiva mark för logistiketableringar.

Utförande

Byggår

2018

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 21 600

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Länkar

John Bunyans väg
Sökhjälp