Skriv ut

Skapa PDF

Voltavägen 15, Bromma

bromma

Stora fina ytor med direktentré från markplan med egen besöksparkering. Hela ytan är fördelad på tre plan. Går att hyra planvis.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 1 040 - 3 465 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Flexibla lokaler som erbjuder en bra mix av cellkontor och öppet landskap. Mycket bra konferensmöjligheter och plats för trevliga pausytor. Möjlighet att påverka planlösning efter egna önskemål och behov. Garage i direktanslutning under fastigheten. Egen entré direkt från parkeringsplats/besöksparkering. Med en härlig pausyta på taket så erbjuder denna lokal det mesta man behöver.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 040 3 465

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Ulvsunda industriområde. Nära till Bällstaviken med dess trevliga båtklubb, Bromma Blocks och Bromma flygplats.

Närservice

Ett flertal resturanger ligger inom gångavstånd. Närhet till Bromma Stormarknad med ett brett serviceutbud av ett antal butiker. Hotell med konferansanläggning ligger i fastigheten bredvid.

Kommunikationer

Bra tillgänglighet med bil, närhet till Huvustaleden och Ulvsundaleden. Bussar mot Solna C, Alvik, Sundbyberg och Brommaplan trafikerar hela området. Tvärbana utanför fastigheten.

Voltavägen 15
Sökhjälp