Skriv ut

Skapa PDF

Hyvelgatan 24, Knivsta

knivsta

Ett bra kontor mitt i Knivsta Industriområde med dusch och omkläddningsrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 174 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalern möter besökare med en ljus och trevlig entré. Större delen av lokalen har idag heltäckningsmatta. Ytskikten är genomgående fräscha. Hela lokalen har bra ljusinsläpp med ett trevligt pentry. I lokalen finns det ett omklädningsrum med dusch och toalett. Det finns bra med förvaringsutrymmen. Lokalen ligger på 1 trappa.

Utförande

Våningsplan

1

Antal rum

4

Teknisk information

Takhöjd

3,3 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 174

Omgivning

Omgivning/natur

AR Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde och är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för de företag som finns etablerade i området. Idags läget finns det ett 50-tal företag etablerade här. I närområdet finns ett konferenshotell samt en bensinstation med servicebutik.

Närservice

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferensområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Övrig information

Övrigt

Hissen har måtten B1,1 x D1,4 meter och klarar 300 kg.

Hyvelgatan 24
Sökhjälp