Skriv ut

Skapa PDF

Lagergrens gata 2, Kanikenäset

karlstad

Möblerade kontorsrum i vårt trivsamma kontorshotell One, med tillgång till flera bokningsbara konferensrum, föreläsningssal och Relaxen med bastu.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 12 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

I kontorshotell One är kontoren möblerade med skrivbord, hyllor och besöksstol, du behöver bara ta med dig din dator och skrivbordsstol och komma igång! I hyran ingår bredband, postservice och tillgång till utrustat kök/fikarum med kaffemaskin samt 9 konferens-/samtalsrum. Utöver det finns även en bokningsbar relax med bastu och biljardbord, samt en föreläsninggssal med plats för 80 personer till förfogande. Vår bemannade reception tar emot dina besökare vardagar 8-17. Besöksparkering finns.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 2

Planlösning: Barkassen kontorshotell hittar du på Lagergrens gata 2. På entréplan finns vår bemannade reception, som tar emot dina besökare. Kontorsrummen är av blandad storlek och finns på plan 2 av 4.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 12

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger i Karlstad Business Park, ett expansivt och mycket attraktivt område vid inre hamn i centrala Karlstad.

Närservice: Lunchrestauranger och bageri/café finns i fastigheten. Ca 10 minuters promenadväg till centrum där all tänkbar service finns.

Kommunikationer: 10 minuters gångavstånd till tåg- och busscentral. Lätt att nå via E18.

Sökhjälp