Skriv ut

Skapa PDF

Skogsbovägen 5, Gustavsberg

gustavsberg

Gustavsberg. Hälsans Hus. 2 st. behandlingsrum / kontor (ca 14 m²), tillgång till WC, väntrum, pentry mm. 1 st dubbel kallgarage/förråd (ca 55 m²).

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Hyra: I hyran ingår VA, Värme, El samt tillgång till de gemensamma ytorna WC, Pausrum med pentry, Väntrum / WC för kunder samt Omklädningsrum för personal.
Storlek: 95 m²
Tillträde: Enligt ÖK
Karta

Information

Utförande

Planlösning

Välkommen till Hälsans Hus! Hälsans Hus i Gustavsberg är ett kontorshotell med fokus på hyresgäster inom Hälsovård samt sjukvård. Exempelvis tandläkare, fotvårdare, massör, naprapat, sjukgymnast och samtalsterapeut finns idag på plats. Man ser gärna att nya hyresgäster i kontors/behandlingsrummen på något sätt är verksamma inom hälsovård, sjukvård, skönhet och eller Hälsa men det är inget krav. Det viktiga är att den verksamhet som skall bedrivas av en tilltänkt hyresgäst är förenlig med de befintliga hyresgästernas verksamhet. Kontor / Behandlingsrum i (Entréplan): Det finns idag 2 st. vakanta rum. Storleken på rummen är ca 14 m² per st. Rummen om ca 14 m² ligger vägg i vägg med en dörr emellan vilket gör det möjligt att gå mellan rummen utan att gå ut i den allmänna korridoren. (Bra för det företag som önskar kontakt mellan två funktioner utan att personal eller kunder skall behöv gå ut i ett allmänt utrymme.) Lagerrum i (Källarplan) I källarplan går det att hyra 1 .st lagerrum om ca 12m ² med enkel standard för den som driver en verksamhet i något av rummen på entréplan. Lagerrummet kan eventuellt hyras ut till en extern hyresgäst. Kallgarage: Dubbel kallgarage med gott om plats. Går att använda till kall-lager för den som önskar. Observera att garaget inte går att värma upp. Gemensamma utrymmen: Som hyresgäst i Hälsans Hus har man tillgång till ett gemensamt pausrum med pentry samt omklädningsrum. Kunderna till de som hyr ett rum i Hälsans Hus har tillgång till ett trevligt väntrum med möjlighet att hänga av sig kläder samt WC. Parkering: Framför Hälsans Hus finns ett antal kundparkeringar som kan nyttjas i mån av plats. Det går också att hyra privata P-platser för den som hyr ett rum. Kostnaden för dessa är 400 kr (exkl. moms) per månad. Tilläggstjänster: För den som önskar finns möjlighet att köpa in tjänsten städning av rummet men det tillkommer till nedan angiven hyra. Hyra: (entréplan) Rum ca 14 m², 3500 kr (exkl .moms) / mån inkl. VA, värme, el. (per rum) Hyra: (källarplan) Lagerrum ca 12 m², 1400 kr (exkl. moms) / mån inkl. VA, värme, el Hyra: (kallgarage/förråd) ca 55 m², 4.000 kr (exkl. moms) / mån.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 14 28
Lager/Logistik 12
Övrigt 55

Ekonomi

Hyra

I hyran ingår VA, Värme, El samt tillgång till de gemensamma ytorna WC, Pausrum med pentry, Väntrum / WC för kunder samt Omklädningsrum för personal.

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Tillgång till kundparkering

Kommunikationer

Nära till allmän kommunikation (buss)

Sökhjälp