Skriv ut

Skapa PDF

Exportgatan 23, Hisings Backa

hisings backa

Lagerlokal med möjlighet att hyra mark.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 000 - 6 719 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Hyresledigt finns nu en lagerlokal från 2000-6700 kvm i Hisings Backa. Lokalen som är en stålhall med asfalterad mark lämpar sig utmärkt för olika typer av förvaring, exempelvis som däcklager, förvaring av entreprenad fordon eller byggmaterial. Det finns även möjlighet att hyra mark från ca 5000 kvm. Då lagerlokalen tillhör en byggrätt går det att förhyra lokalen på korttidsavtal.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 000 6 719

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett industriområde med utmärkt läge strax intill E6 och Göta älv. Goda kommunikationer in till centrala Göteborg. Fastigheten ligger precis intill påfart/avfart till kommande Marieholmstunneln. Marieholmstunneln som byggs under Göta älv ska ansluta E45 Marieholm och Partihallsförbindelsen till E6 Tingstadsmotet/Ringömotet. Förbindelsen förbättrar kommunikationerna och minskar sårbarheten i trafiksystemet mellan Göteborgs hamn och industrierna på Hisingen och den centrala delen av Göteborg.

Närservice

Närområdet erbjuder ett flertalet restauranger, varuhus och butiker för shopping eller annan service. Endast fem minuter från fastigheten finns ett brett utbud av restauranger. Inom samma avstånd ligger även varuhus så som JYSK och XL-Bygg. Flertalet servicebutiker som Apotek och matbutiker finns även på gångavstånd.

Kommunikationer

Med 500 meter till E6 går bilresan in till centrala Göteborg på knappa 5 minuter. Från Göteborgs Centralstation går flertalet bussar till fastigheten från Hjalmar Brantingsplatsen. Buss 47 med hållplats "Importgatan" stannar endast ett stenkast från fastigheten Landvetter flygplats ligger knappt 3 mil ifrån fastigheten och har dagliga avgångar till och från många orter i Sverige och Europa. Med bil tar resan dit cirka 25 minuter från fastigheten..

Sökhjälp