Skriv ut

Skapa PDF

Aurorum 32, Porsön

luleå

Mycket fräscht kontor på Porsön. Kombination av kontorsrum och öppet landskap. Möjlighet att hyra till separat förrådsbyggnad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 840 m²
Karta

Information

Beskrivning

Toppfräscht kontor om cirka 840 kvm. Beläget på populära Porsön, granne med universitetet och Facebook. Lokalen är i två plan med en kombination av rum och öppet landskap. Det finns flera fina mötesytor. Det är smidigt och enkelt att lasta in i lokalen via en markport. På fastigheten finns ett 40-tal p-platser med motorvärmare. Det finns även en separat förrådsbyggnad om cirka 200 kvm. Denna kan även hyras till om behov av ytterligare utrymme finns.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Kombination av kontorsrum och öppet landskap.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 840

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns parkeringsplatser med motorvärmarstolpar

Övrig information

Övrigt

PEGASUS Real Estate är ett fastighetskonsultbolag med säte i Luleå. Vi kan erbjuda tjänster inom lokaluthyrning, fastighetstransaktioner, förvaltning, värdering och rådgivning. Har ni vakanta lokaler som ni vill hyra ut? Önskar ni sälja eller köpa kommersiella fastigheter? Är ni ett företag i behov av nya lokaler? Kontakta oss! Vi har alltid fler lokaler till uthyrning och fler fastigheter till salu än de som presenteras publikt. Besök vår hemsida www.pegasusreal.se eller skicka ett mail till info@pegasusreal.se. Du når oss även på telefon 0920-17938.

Sökhjälp