Skriv ut

Skapa PDF

Banehagsliden 2, Majorna

göteborg

Lokalen är beläget i entréplanet med bra exponeringsläge där Era kunder som besöker fastigheten med enkelhet hittar just till Er.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 286 m²

Tillträde: Efter överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är beläget i entréplanet med bra exponeringsläge där Era kunder som besöker fastigheten med enkelhet hittar just till Er ! En lokal som lämpar sig både som kontor eller i en mix med showroom. Här skapar vi också en trevlig takterrass som samtliga kunder i fastigheten kan nyttja. Ett härligt läge med utsikt över hamninloppet! Castellum totalrenoverar fastigheten och skapar nya lokaler i modern standard i ett attraktivt område med bästa skyltläge mot Oscarsleden.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 286

Omgivning

Omgivning/natur: Klippan har en helt egen karaktär. Vacker, havsnära natur samsas med historiska byggnader och moderna möjligheter.

Närservice: I Klippan finns en av Sveriges bästa restauranger, Sjömagasinet. Här finns också ett flertal andra trevliga restauranger, caféer, hotell och träningsanläggningar.

Kommunikationer: Du kommer snabbt ut på Söderleden, Oskarsleden och Älvsborgsbron. Här finns gott om parkering. Närhet till spårvagnar, bussar och färjor. Centrum ligger på cykelavstånd.

Sökhjälp