Skriv ut

Skapa PDF

Wieselgrensplatsen 4, Hisingen

göteborg

Butikslokal med stora skyltfönster mitt på Wieselgrensplatsen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 397 m²
Tillträde: under 2017
Karta

Information

Beskrivning

Butikslokal mitt på det populära - Wieselgrensplatsen som är beläget på centrala Hisingen inte långt från Backaplan. Mycket gångtrafik utanför lokalen. Lämplig som butik eller för serviceverksamhet. Bra skyltfönster, ingång från torgytan. Lokalen är inte lämpad för livsmedel eller matservering. Ingen övertagskostnad.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 397

Omgivning

Omgivning/natur

Wieselgrensplatsen är en attraktiv mötes- och handelsplats på centrala Hisningen knappt 10 minuter från centrala Göteborg. Torget har ett väletablerat och komplett utbud av dagligvaror, servicebutiker och övrig detaljhandel. Här finns över 30 verksamheter etablerade och i samma fastighet finns Willys, Coop Konsum och även Lundby Sjukhus. Backaplan och nybyggda Kvillebäcken ligger på ca 5 minuters gångavstånd från lokalen. I kvarteren runtomkring hittar man blandad bebyggelse med landshövdingehus, bostäder, fritidsanläggningar och andra kommersiella lokaler. I nära anslutning till torget finns ca 280 p-platser för besökarna.

Kommunikationer

I nära anslutning till torget finns ca 280 p-platser för besökarna. Spårvagnslinje 5, 6, 10 och 13 stannar vid Wieselgrensplatsen som ligger i direkt anslutning till torget. Resan till centrala Göteborg tar ca 8-11 minuter med spårvagn. Wieselgrensplatsen kommer vara en station för den planerade Jubileumslinbanan över älven. Följ planeringen för linbanan på goteborg2021.com För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet: Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00 www.vasttrafik.se www.trafiken.nu.

Länkar

Sökhjälp