Skriv ut

Skapa PDF

Ahlmansg. 1, Claesg. 17, Spårv, Centrum

malmö

Intill knutpunkten Södervärn och sjukhusområdet ligger denna fastighet uppförd 2003/2004, ett stenkast från Citytunneln uppgång vid Triangeln.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 3 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Representativ arkitektritad fastighet mitt på Södervärn. Det finns möjlighet att hyra hela fastigheten eller enstaka våningsplan från 400 kvm. Dagens utformning går bra att göra om till öppen planlösning för att få effektivitet i kontoret och plats för många medarbetare. Kontoren på plan 1-3 är uppdelade i rum. Högst upp på plan 4 finns stora konferensrum, personal matsal och terrasser. I källarplan finns bilparkering, cyckelparkering och ett stort arkiv. Kontorsstandarden är hög med golvmatta, glasade väggar in till kontoren, ljusa väggar och öppna samlingytor på samtliga plan.

Planlösning

Utförande

Byggår

2004

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 3 000

Omgivning

Omgivning/natur

I närheten av fastigheten ligger det livliga kulturkvarteret Möllevångstorget med torghandel och ett stort utbud av handel och restauranger med mat från alla världens hörn till en billig peng. Närhet även till Skånes Universitetssjukhus, Folkets park och Pildammsparken.

Närservice

Apotek, dagligvaruhandel, restauranger, barer m.m.

Kommunikationer

Fastigheten Julius 1 har utmärkta kommunikationsmöjligheter. Den ligger precis vid bussnavet Södervärn och på promenadavstånd (fem minuter) till Citytunnelstationen Triangeln, från var Malmö C nås på 4 minuter. Södervärn är en av de största knutpunkterna för stadsbussar och regionbussar. Den är ett nav för den regionala busstrafiken vilket medför mycket täta avgångar och bra omfång, både inom Malmö stad men även till och från Malmö. Från Triangeln nås Köpenhamn flygplats på under 20 minuter med Öresundståget och Sturup flygplats på cirka 35 minuter med flygbuss. Fastigheten ligger vid en stor korsning av vältrafikerade leder. Detta skapar lätt tillgänglighet för de bilburna hyresgästerna. Anslutning till E65 och E6 finns ca 3,5 km respektive 5 km från fastigheten.

Dokument

Sökhjälp