Skriv ut

Skapa PDF

Montörgatan 2, Kumla

kumla

Lager- och kontorslokaler i Kumla.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 5 000 - 20 000 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lager- och kontorslokaler från 5000 kvm upp till 20 000 kvm. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 5 000 20 000

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger knappt en kilometer norr om centrala Kumla i ett attraktivt läge med närheten till E20 och promenadavstånd till centrum. Närområdet varieras av villor och kontorslokaler med diverse grönområden.

Närservice

Kumla erbjuder ett brett utbud av service, restauranger och shopping. Närheten till Örebro via kollektivtrafik och bil gör Kumla till en attraktiv stad med goda möjligheter för företagende och utveckling. I närheten av fastigheten finns en mataffär och bensinstation samt butiker som Flügger Färg och Elkedjan. I centrala Kumla endast två kilometer från fastigheten finns ett stort utbud av restauranger från världens alla hörn. I anslutning till Kumla Station finns även hotell för smidiga övernattningar.

Kommunikationer

Buss 701 och busshållplats "Hagagatan" ligger cirka 10 minuters promenad från fastigheten, via Gartzvägen och Gesällgatan. Via E20 tar resa med bil mellan Kumla och Örebro knappt 20 minuter. Vid korsning 108-Trafikplats Ekeby, kör i högerfilen och följ skyltarna mot Kumla N C, för att sedan ta Gamla E3 mot Montörgatan och fastigheten. SJ Regionaltåg/Tåg i Bergslagen avgår från Örebro varje halvtimme till Kumla och resan tar cirka 10 minuter. Örebro Flygplats ligger endast 15 minuter ifrån Kumla och har ett brett utbud av resor ut i Europa.

Dokument

Montörgatan 2
Sökhjälp