Skriv ut

Skapa PDF

Skalholtsgatan 9, Kista

kista

Välkommen till en mycket välplanerad lokal med bra takhöjd, installationsgolv och en öppen planlösning. Gott om parkeringsplatser att hyra!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 093 m²
Karta

Information

Beskrivning

Hyresgästen erbjuds en flexibel och öppen planlösning med slätt undertak och bra service i fastigheten. En stor hörsal för 100 personer samt mindre mötesrum finns placerade i entrén. I våningen under finns gym, omklädningsrum samt squashhall att nyttja för hyresgästerna. Under vår och sommar kan man också nyttja restaurangens uteplats.

Planlösning

Utförande

Byggår

1982

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 093

Omgivning

Omgivning/natur

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Närservice

Serviceutbudet är högt då Kista Galleria är en utav de mer välkända Gallerior och ett av de mest välbesökta. Många stora butikskedjor är etablerade här och restaurangutbudet är över förväntan. Är det nöjen man söker rekommenderar vi SF-Bio samt O´learys, som förutom bowling även erbjuder GoCart. Glöm inte heller att besöka det digitala biblioteket som nyligen öppnade.

Kommunikationer

Med ett promenadavstånd på 8-10 minuter tar man sig till tunnelbanan och det busstorg som finns. Med vissa busslinjer tar du dig lätt upp till pendeltåget, Helenelunds Station. Om man inte vill ta taxi eller bill till de båda flygplatserna (Bromma samt Arlanda), går flygbussarna genom Kista.

Sökhjälp