Skriv ut

Skapa PDF

Gamla Tanneforsvägen 16-18, Tannefors

linköping

Stenbyggnad som genomgår totalrenovering med stora möjligheter till lokalanpassningar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: 1 250 kr/år/m². Utöver utgångshyran tillkommer tillägg för värme/vent, fastighetsskatt, el, kyla samt avfall).

Storlek: 100 - 1 200 m²

Tillträde: Beräknad inflytt våren 2016

Karta

Information

Beskrivning

Vi håller nu för fullt på med en totalrenovering av vår gamla röda stenbyggnad längs G:a Tanneforsvägen 16-18, ovan ser ni ett av våra förslag på den färdiga byggnaden. Vår totalrenovering kommer i första etappen koncentreras till det yttre skalet innefattande, fönster, fasad, dränering, tak samt nya entréer. I samband med fönsterbytet kommer vi öka fönsterytorna på hela det nedre planet för att förbättra ljusinsläppet. Den nya entrén mitt på byggnaden kommer ha både trappa och hiss för att få en bra tillgänglighet från framsidan. Vi kommer gå vidare med att riva ut allt invändigt så byggnaden är nästintill stomren. Mycket av den tekniska strukturen kommer att ändras för att bli mer rationell så undercentral kommer att få ny el-och vattenservis, fiber kommer anslutas och all el i fastigheten kommer att dras om. Fastigheten är sedan tidigare ansluten till fjärrvärmenätet. Alla vatten och avloppsrör kommer också att bytas ut och ett nytt el och rörstråk förbereds. Tanken är att skapa bästa tänkbara förutsättningar för att anpassa lokalerna beroende på kommande hyresgäster Mot fastigheten kommer nya markanläggningar göras som ramar in entréer och ut mot G:a Tanneforsvägen kommer det att anläggas nya p-platser. Viss parkering kommer även kunna ske på innergården. Innan etapp två drar igång med lokalanpassningar m.m. behöver vi hyresgäster som ser möjligheterna i denna byggnad. Vi tänker oss framförallt att verksamheter som kontor, utställning, handel och butik kan passa bra i stenbyggnaden. Söker ni lokal och vill ta chansen att få vara med och anpassa lokalerna till er verksamhet hör av er till oss.

Utförande

Byggår: 1946

Renoveringsår: 2015

Antal rum: anpassningsbart

Planlösning: På bifogade planritningar finns markerat vilka ytor som fortfarande är lediga. 1, 145 m2 på plan 2 2, 220 m2 på plan 2 3, 50 m2 på plan 2 4, 98 m2 på plan 1.

Övrigt

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hiss: Ja

Ventilation: FTX

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 1 200

Ekonomi

Hyra: 1 250 kr/år/m². Utöver utgångshyran tillkommer tillägg för värme/vent, fastighetsskatt, el, kyla samt avfall).

Omgivning

Företag i närheten: Saab, Nordsjö ide&design, NAF, Exova m.m

Parkeringsmöjligheter/garage: Parkeringar finns både framför och bakom fastigheten

Närservice: Restauranger, livsmedelsbutiker, m.m. på gångavstånd utmed Nya Tanneforsvägen

Kommunikationer: Busshållplatser utmed Gamla Tanneforsvägen och 5 min med bil till såväl centralstation som Linköpings flygplats

Skyltläge: Bra skyltläge mot Gamla Tanneforsvägen

Sökhjälp