Skriv ut

Skapa PDF

Djäknegatan 16, Centrum

malmö

Större kontor med flexibla anpassningsmöjligheter mitt i centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 300 - 790 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1967

Renoveringsår

2005

Våningsplan

2

Planlösning

Fräsch lokal med fönster i tre väderstreck och bra klimat. Lokalen består i dag av flera kontorsrum för enskilt arbete, mötesrum i olika storlekar och ett större nyrenoverat pentry med vita släta luckor som erbjuder gott om utrymme för paus eller för att kunna samla all personal till möte. Det finns fiber i fastigheten samt möjlighet att hyra förrådsutrymmen i källaren. Representativ entré samt bra tillgänglighet. Lokalen kan anpassas för en ny hyresgäst och planlösningen kan enkelt öppnas upp för att skapa en mer flexibel arbetsplats. Det finns fina referensexempel på andra våningar i huset. Det finns möjlighet att dela lokalen vid trapphuset och skapa ca 300 kvm respektive 482 kvm kontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 790

Omgivning

Omgivning/natur

Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger, post- och bankkontor - allt finns inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns det möjlighet att hyra garageplatser för ca 1200 kr/mån. P Malmö har hand om skötseln och hanteringen av garaget. De står även för uthyrningen av garageplatserna. Från garaget finns hiss till kontorsvåningsplanen.

Kommunikationer

På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. I källarplan finns ett parkeringsgarage där plats kan hyras av P-Malmö.

Dokument

Sökhjälp