Skriv ut

Skapa PDF

Grossistgatan 5, Ljungarum

jönköping

Flexibel lager- och kontorslokal i Ljungarum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 310 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har just nu en fördelning mellan 247 kvm lager och 63 kvm kontorsyta. Kontorsytan är utrustad med lunchrum, omklädning och duschrum, önskar man mer kontor går det att omfördela då lokalen har stor flexibilitet. Lokalen har snedtak och takhöjden varierar från 4 m under balk till upp 5-6 meter under balk. Det finns två portar i markplan för smidig in- och utlastning med måtten 2.95mx3.8m samt 2.36mx2.70m. Det finns även en trevlig uteplats i direkt anslutning till lunchrummet.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 310

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl. finns goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Sökhjälp