Skriv ut

Skapa PDF

Fannys väg 3, Sickla

nacka

Sickla Front ligger precis i gränslandet mellan Sickla och Hammarby Sjöstad. Huset byggdes 2014 och här får du själv vara med att påverka!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 240 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ljusa, öppna lokaler om 240 kvm i nybyggda Sickla Front. Huset ligger precis i gränslandet mellan Sickla och Hammarby Sjöstad vilket skapar ett spännande möte mellan levande stadsmiljö och grönskande natur. Miljöcertifierat enligt BREEAM. Generös takhöjd om 2,90 meter och stort ljusinsläpp. Tillgång till terrass i sydvästläge. Gott om förråd i källare. Lasthiss. Låst cykelförråd. Omklädningsrum med duschar. Fiberanslutning finns i huset. Lokalen har ett välutrustad pentry, 3 toaletter samt att blivande hyresgäst har möjlighet att välja mellan exempelvis parkett eller heltäckningsmatta.

Planlösning

Utförande

Byggår

2014

Våningsplan

5

Planlösning

Ljusa, flexibla ytor. Fiberanslutning finns i huset.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 240

Omgivning

Omgivning/natur

Sickla, en naturskön knytningspunkt mellan Nacka och Södermalm. Här finns nu möjligheten att jobba i en historisk miljö nära shopping, riktigt bra matställen och annan service. Sickla, en egen liten stad med kombination av kontor, handel och snart bostäder som skapar en härlig miljö för människor att vistas.

Närservice

I populära Sickla köpkvarter är det enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller efter jobbet. Köpkvarteret är Sveriges tredje mest besökta handelsplats. Utbudet sträcker sig från Best of Brands, H&M, Clas Ohlson, sportbutiker, gym, Systembolaget och andra stora populära kedjor. Mest omtyckt i Sickla är ändå den mysiga Monteringshallen med ateljébutiker, där konst och kulturmakare finns samlade och som speglar Sicklas själ.

Kommunikationer

• Buss • Saltsjöbanan • Tvärbanan • Tunnelbana - blå linje, färdig 2025.

Övrig information

Övrigt

Ljusa, luftiga ytor i helt nybyggt hus i Sickla med terrass i sydvästläge.

Dokument

Länkar

Sökhjälp