Skriv ut

Skapa PDF

Kronhusgatan 7, Centrum

göteborg

Attraktiv kontorslokal högst upp i fastigheten med ljusinsläpp från 3 håll.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 475 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontor med trevligt och attraktivt läge. Här erbjuds en blandad planlönsing i en mysig och genuin fastighet med närhet till allt Göteborgs innerstad kan erbjuda. I området samsas kontorsfastigheter, lägenhetsfastigheter, butiker och Kronhusbodarna. Fastigheten ligger praktiskt nära Nordstan där det finns goda parkeringsmöjligheter och all tänkbar shopping.

Utförande

Våningsplan

5

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 475

Omgivning

Omgivning/natur

Området Inom Vallgraven är Göteborgs hjärta. Lokalen ligger ett stenkast från Kronhusbodarna och mysiga smågator med stor kulturhistoriskt värde. Direkt närhet till all tänkbar service men samtidigt i ett lugnt och trevligt läge.

Närservice

Här har du inte långt till både kulturliv och bra shopping. Nordstan, Skandinaviens ledande Köpcentrum, ligger precis i närheten och det finns gott om välrenommerade restauranger och mysiga caféer i området.

Kommunikationer

Knytpunkterna Brunnsparken som Centralstationen ligger på några få minuters promenadavstånd. Från Centralstationen går X2000, regionaltåg, pendeltåg och flygbussar. Väljer du att ta bilen kan du parkera i Nordstans eller NK:s parkeringshus.

Sökhjälp