Skriv ut

Skapa PDF

Slakthusgatan 8, Gamlestaden

göteborg

Moderna, effektiva och attraktiva lokaler för kontor, utställning och utbildning som skräddarsys efter dina behov.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 300 - 5 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorshuset blir tre våningar högt och erbjuder lediga ytor för kontor, utställning eller utbildning på 300 - 5 500 kvm. Lokalerna är helt nybyggda med ett modernt och trivsamt arbetsklimat. Ytorna anpassas och skräddarsys efter dig som hyresgäst där ni kan välja både planlösning och material. Inflyttning kan ske cirka 9 månader efter byggstart.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 5 500

Omgivning

Omgivning/natur

Gamlestadens närhet till Göteborgs centrum och karaktären på bebyggelsen, med dess landshövdingehus och stadsmässiga gatumiljö gör att stadsdelen anses vara ett område med stor potential. Här ska en blandstad med bostäder, kontor, allmän service och nytt resecentrum utvecklas. Många företag med inriktning på kultur, handel och media har sökt sig hit. Gamlestaden har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit ett allt mer attraktivt område för företag. Området ligger nära stora trafikleder och 5 minuters resa med bil från Göteborgs centrum.

Närservice

Slakthusområdet ligger nära Gamlestadstorget och Nya Kulan där det finns ett stort utbud av bland annat restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker, bankkontor samt post.

Kommunikationer

I direkt anslutning till lokalerna byggs ett nytt resecentrum för både buss och spårvagn med direkt kommunikation till centralstationen i Göteborg, restid cirka 5 minuter. Från fastigheten når du också med enkelhet de stora lederna i vilket vädersträck du önskar och det finns gott om parkering intill fastigheten.

Sökhjälp