Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 6, Partille

sävedalen

Ljust och öppet kontor/utställning med en lagerdel om ca 521 kvm på plan 1. Lokalen är även lämplig som utställningslokal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 521 m²

Karta

Information

Beskrivning

Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum. Nära till Sävedalens Centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Även nära till Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger, varav en är belägen i fastigheten.

Utförande

Våningsplan: 1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 521

Omgivning

Omgivning/natur: Öster om Göteborg ligger Partille kommun som består av de fyra geografiska delarna: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. I Partille finns det många varierande miljöer som spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag.

Närservice: Nära stationen finns Partille centrum som har all tänkbar service med bland annat ICA Maxi, Systembolag, Apotek m fl butiker.

Kommunikationer: Samhället genomkorsas av E20, vilket innebär 5 min in till Göteborgs kärna. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter.

Sökhjälp