Skriv ut

Skapa PDF

Sundbybergsvägen 1, Solna

stockholm

1863 kvm i ett våningsplan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 863 m²

Karta

Information

Beskrivning

För det större företaget finns nu en helt suverän planlösning i ett och samma våningsplan. 1863 kvm i öppen lösning med strategiskt placerade mötesrum & telefonrum ger gott om plats för företaget med ca 120 arbetsplatser. Lokalen kommer hålla en mycket hög standard och den stora mötesrumsdelen kan med fördel användas som både extern och intern mötesplats. I fastighetens entré tar den gemensamma receptionen emot och servar både ert kontor och era besökare. I entréplan ligger också Restaurang Solna Access, vars meny även lockar gäster som arbetar utanför huset. Här finns också ett kafé med tillhörande lounge där man kan slå sig ner med en kaffe på maten eller för ett informellt möte. För den som vill lägga sin träning i anslutning till arbetstiden, finns en fullt utrustad motionsanläggning för styrke- och konditionsträning. Till den stora föreläsningen, konferensen eller den lilla workshopen finns moderna mötes- och konferenslokaler. Det finns också gemensamma ytor och en mindre uteplats som passar perfekt för det efterföljande minglet. Goda parkeringsmöjligheter finns.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 863

Omgivning

Omgivning/natur: Solna är en mötesplats för bostäder och butiker, företag och fritid. 45 000 personer pendlar dagligen till något av de 8 000 företag som verkar i kommunen och inom en radie av 1,5 km från Solna Access bor ca 42 000 människor. Strax åt sydost hittar du Karolinska Institutet för forskning och utbildning och åt nord Sveriges nationalstadion för fotboll, Friends Arena. Många spännande byggprojekt är även på gång i Solna, bl a byggs ett nytt universitetssjukhus, en ny nationalarena för fotboll och fler bostadsområden.

Parkeringsmöjligheter/garage: Parkeringsmöjligheter utomhus och i garage för hyresgäster och utomhus för besökare.

Närservice: Solna centrum ligger på 7 minuters promenadavstånd. Här finns ett brett utbud av restauranger och ca 100 butiker. Därutöver fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du i dess entréer.

Kommunikationer: Lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen.  T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum. Busslinjerna 506, 507, 508 och 70 passerar precis utanför och fler finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Vid Solna station finns pendeltåg.

Sökhjälp