Skriv ut

Skapa PDF

Gårdsfogdevägen 18 a, Mariehäll

bromma

Ett nyrenoverat kontor med bra skyltläge mot Ulvsundavägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 870 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1972

Våningsplan: 5

Planlösning: I Mariehäll utvecklar vi en trevlig fastighet som ger dig möjligheten till helt nyrenoverade kontor. Här sitter du med ett bra skyltläge mot Ulvsundaleden. Lokalen har i huvudsak en rumsindelad planlösning med plats för 1-3 arbetsplatser i varje rum samt både mindre och större konferensrum. Du har möjlighet att skapa en trevlig mötesyta i mittkärnan som passar utmärkt för spontana möten. I mittkärnan finns också ett pentry med matplats som är en trevlig yta och en gemensam träffpunkt för dina medarbetare.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 870

Omgivning

Närservice: Lokalen ligger i stadsdelen Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med 1100 företag. Mariehäll gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer: Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till slutstationen Solna Station. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt, 5:e i Sverige, ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.

Dokument

Sökhjälp