Skriv ut

Skapa PDF

Telegatan 2, Nässjö Logistikcenter

nässjö

Modernt lager om 12 145 m² på Industrigatan 44 i Nässjö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 12 145 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

2001

Planlösning

Höglagret om 10 085 m² har en takhöjd mellan 7 - 9 m. Lagret nås via 11 st väderskyddade lastbryggor. Ett mindre lager om 1 640 m² finnes i direkt anslutning till höglagret. Takhöjden i detta lager är 5 - 6.7 m. Truckladdningsrummet med en generös yta om 140 m² är försedd med 3-fas uttag. Två stycken kontorsdelar finnes i direktanslutning till lagret. Den ena kontorsdelen om 95 m² ger en bra översikt av verksamheten i höglagret. Den andra kontorsdelen är 190 m² och lämpar sig väl för företagets administrativa verksamhet.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 285
Lager/Logistik 11 860

Omgivning

Företag i närheten

Ja

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Kommunikationer

Fastigheten ligger väl belägen med goda kommunikationsmöjligheter. Tack vare den utbyggda vägen (R31) mellan Nässjö och Jönköping är man snabbt ute på Europavägen (E4)

Skyltläge

Ja

Övrig information

Övrigt

LOGISTIKORT Nässjö kommun ligger i Jönköpings län, ett av de snabbast växande länen i Sverige. Nässjös näringsliv sjuder av aktivitet. Genom en målmedveten satsning har Nässjö utvecklas till en av Sveriges viktigaste logistikorter. Med sitt geografiska läge utgör Nässjö en logistisk centralpunkt. Från Nässjö når varorna 80% av Sveriges företag och konsumenter på fyra-fem timmar. Inom en radie av ca 45 mil från Nässjö bor 12.5 miljoner människor. Nässjö tillsammans med Jönköping och Vaggeryd är utnämnd till Sveriges fjärde bästa logistikläge av tidningen Intelligent Logistik.

Dokument

Sökhjälp